Enkle HVAC-Strategier Du Ikke Kan Fortsette Uten

Å ansette en HVAC-profesjonell for å enten bytte ut gammelt varme- og kjøleutstyr eller installere en helt ny enhet er noe som ikke alle huseiere er helt komfortable med. Den beste måten å møte denne typen utfordringer er å få noen gode tips og triks. Artikkelen nedenfor skal tjene det formålet ganske pent.

Hvis HVAC-systemet fungerer, kan du ta en runde i huset før du ringer til en profesjonell. Bestem hvilke rom som føles kalde og hvilke som er varme. Dette gir reparatøren et utgangspunkt å jobbe fra.

Før du ansetter noen til å gjøre noe med HVAC, må du sørge for å få et skriftlig estimat som har spesifiserte kostnader oppført. Dette vil sikre at det er enkelt å sammenligne en entreprenør med en annen, ettersom du kan se hva en tilbyr som en annen ikke tilbyr, eller hvilken pris de tar for de samme varene.

Å holde den utvendige kondensatoren ren for rusk og blader vil forbedre systemets effektivitet. Sørg alltid for at du slår av strømmen før du gjør noe arbeid på enheten annet enn overflatisk rengjøring. Sørg også for å fjerne blader og rusk fra kondensatorenheten.

Se til naboene og familien din for å få anbefalinger fra gode VVS-spesialister. Sannsynligvis er det noen du kjenner som allerede har gjort massevis av undersøkelser. Bruk denne kunnskapen for å hjelpe deg med å få den beste spesialisten du kan. Dette kan også spare deg for mange timer med forskningstid og penger.

VVS-systemet ditt kan lide når trær begynner å slippe bladene. Når du ser trær i nærheten som kaster bladene, må du rengjøre viftegrillen på enheten hele tiden. Viften din trenger en uhindret måte å få luft inn, og jo mer blokkert det blir, jo mer hodepine vil utvikle seg for deg med systemet.

Sørg for å sjekke avløpsspolen din ofte når klimaanlegget går. Hvis dette røret tar sikkerhetskopi, kan du finne vannskader på vegger, tak og gulv. Hvis du ender med mugg, er det bare å bruke en løsning av blekemiddel og vann for å rense røret.

Hvis du vil forlenge levetiden til HVAC-systemet ditt seriøst, samt kutte den samlede strømregningen, installerer du takvifter i ofte brukte rom for varme årstider. Energistjernersertifiserte takvifter kan noen ganger halvere bruken av HVAC. Imidlertid vil du ikke fysisk merke en forskjell i temperatur.

La aldri temperaturen i hjemmet øke til et farlig høyt nivå. Din gjennomsnittlige vekselstrømsenhet kan bare redusere temperaturen i hjemmet med omtrent 20 grader i løpet av et normalt tidsrom. Hvis hjemmet ditt blir 100F eller mer, vil det bare avkjøles til omtrent 80F. Selv om det avhenger av fuktigheten, er dette ikke trygt for et menneske å sove i for å komme seg fra sommervarmen.

Det kan være vanskelig å finne riktig HVAC-servicepersonell for å tilby reparasjons- eller utskiftningsarbeid når det mangler en viss kunnskap. For å virkelig sikre at den beste tilnærmingen blir tatt, er det nødvendig med noen forskuddsforskning. Forhåpentligvis har materialet presentert ovenfor oppfylt lesernes behov for nyttig innsikt i dette riket.

Bli Utdannet Om HVAC