HVAC: Hva Du Bør Vite Før Du Begynner

Hvis tanken på en HVAC-svikt får deg til å klø deg i hodet og lurer på hva du ville gjort under en slik hendelse, er du ikke alene. Nøkkelen til å vite hvordan man skal håndtere slike arrangementer er å bruke litt tid på å lære å ansette best mulig fagfolk. Informasjonen nedenfor kan tjene som bare ressursen du trenger.

Be om henvisninger når du ansetter noen til å installere HVAC-systemet ditt. Noen kan virke som de vet hva de gjør, men du kan ikke bare ta ordene deres for det. Du bør kunne ringe tidligere kunder for å få en ide om hva du kan forvente av denne installatøren.

Hvis du ønsker å holde klimaanlegget effektivt, må du skifte eller rengjøre luftfilteret en gang i måneden. Se i brukerhåndboken på a / c for instruksjoner om hvordan du rengjør filteret. Kjør aldri enheten når filteret er fjernet, og la filteret tørke før du setter det på igjen.

Når du kjøper et nytt HVAC-system til ditt hjem, må du være sikker på at det er energieffektivt. I disse dager er de fleste nye HVAC-systemer energieffektive; det er en energistjernemerke på utstyret. For å være sikker på at kostnadene dine ikke går gjennom taket, velger du utstyr som er energieffektivt.

Hvis det oppstår problemer med HVAC-systemet, må du sjekke hele huset før du kontakter noen for å komme for reparasjoner. Du vil se på hvilke av rommene dine som er varmere eller kaldere enn de burde være. Dette vil hjelpe reparatøren din med å finne ut hvor problemet er, og hvordan han kan løse det enkelt og raskt.

Rengjør de permanente luftfiltrene eller bytt ut engangsfilter hver eneste måned. Hvis du har valget, er en elektrostatisk det beste alternativet på markedet i dag. Husk å slå av enheten før du bytter filter, da det aldri skal kjøres uten et filter på plass.

Når du klipper gresset, må du ikke dekke utendørsenhetene dine med utklipp. Forsikre deg om at gresset ikke kommer inn i enheten. Det samme gjelder når du blåser løv, så sørg for at du er forsiktig når du flytter rusk i nærheten av HVAC-enhetene dine.

Hvis du har et klimaanlegg uten vindu, bruk en vanlig utløpstimer for å kontrollere når det er på eller av. Dette er de samme som du bruker til høytidslys, så alt du trenger å gjøre er å koble klimaanlegget til timeren og stille det til å kjøle deg om dagen.

Bruk litt tid på å undersøke pålitelige VVS-selskaper for å sikre at de har et godt rykte. Det kan være nyttig å sjekke anmeldelser fra tidligere kunder på nettet, og det er alltid lurt å sjekke omdømmet deres som oppført på et Better Business Bureau-nettsted. Å gjøre dette kan hjelpe deg med å ta en bedre beslutning.

Vet du hva du skal gjøre hvis klimaanlegget eller ovnssystemet skulle svikte akkurat når du trengte det mest? Så lenge du har brukt litt tid på å lære om hva som er en fantastisk profesjonell VVS-tjenesteperson, bør du svare bekreftende. Hold rådene ovenfor nyttige, og du vil aldri gå galt.

Bli Utdannet Om HVAC